Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  گفت: پژوهشگاه‌های خوبی در کشور داریم، اما یکی از مشکلات این است که مردم با آن‌ها آشنا نیستند و چنانچه با این پژوهشگاه‌ها آشنا شوند، اطلاع خواهند یافت که تحقیقات بسیار خوبی در آن‌ها انجام می‌شود.

برومند با اشاره به اینکه طبیعتاً مردم با پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) آشنایی بیشتری دارند، علت این آشنایی را حوزه فعالیت ایرانداک دانست و گفت: فعالیت ایرانداک در حوزه "فناوری ارتباطات" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال دانشجویان در دانشگاه‌ها این الزام را دارند که پایان‌نامه‌های خودشان را در سامانه ایرانداک ثبت کنند. ضمن آنکه زمانی که به دنبال مقالات علمی هستند، می‌توانند از سامانه‌های ایرانداک استفاده کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همین زمینه ادامه داد: اگر دانشجویان و اساتید بخواهند مقاله خودشان را به جایی ارجاع دهند یا برای مشابهت‌یابی طبق قانون از سامانه‌های ایرانداک استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ایرانداک در سال‌های گذشته خوب عمل کرده و ذی‌نفعانش را به خوبی می‌شناسد، به حمایت‌های معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم از برخی پروژه‌هایی که جنبه علمی و ملی دارند، اشاره کرد و گفت: از این پروژه‌ها به گونه‌ای مناسب و در حدی که مقدور باشد، حمایت مالی به عمل می‌آوریم. ضمن آنکه در برخی شرایط برای ایجاد ارتباطات و رفع مشکلات هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهیم.

برومند افزود: به عنوان مثال در حوزه ثبت رساله‌ها در ایرانداک چنانچه در شرایط خاص مشکلات قانونی پیش روی پژوهشگاه باشد، سعی می‌کنیم آن‌ها را برطرف کنیم و از طرفی از پژوهشگاه ایرانداک در دستگاه‌های اجرایی، دولت و مجلس استفاده می‌کنیم تا بتوانیم نظرات کارشناسی درست ارائه دهیم.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن اشاره به دانشگاه‌هایی که پیشتر از ثبت پایان‌نامه / رساله خودداری می‌کردند، توضیح داد: دانشگاه‌هایی که مساله یا مشکلی در این خصوص داشته‌اند، مشکل آن‌ها را برطرف کرده و به همه اعلام کردیم که باید پایان‌نامه / رساله خود را در ایرانداک بارگذاری کنند.

انتشار اطلاعات پایان‌نامه‌های محرمانه در گرو موافقت کارفرما

برومند با اشاره به اینکه پایان‌نامه‌های طبقه‌بندی شده در "ایرانداک" ثبت نمی‌شود و برای آن آئین‌نامه جداگانه‌ای با کمک دستگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) تهیه شده است، گفت: پیش‌نویس اولیه این آئین‌نامه تهیه شده و هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است.

وی ضمن ارائه توضیحات بیشتر در این زمینه، یادآور شد: البته پایان‌نامه‌هایی با موضوعات حوزه هوافضا جزو پایان‌نامه‌های محرمانه به حساب نمی‌آید، بلکه تعریف آن‌ها متفاوت است و انتشار اطلاعات پایان‌نامه‌های محرمانه به این برمی‌گردد که آیا کارفرما که پایان‌نامه یا کار پژوهشی را سفارش داده مایل به انتشار اطلاعات پژوهش است یا خیر.

انتشار تمام پایان‌نامه‌های ثبت شده پس از یک بازه زمانی مشخص

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: بر این اساس در تعریف محرمانگی یکی از مسائل مهم، موافقت کارفرما با انتشار نتایج فعالیت‌های پژوهشی است. این در حالی است که طبق یک دستورالعمل اجرایی که از قبل ارسال شده بود، بررسی‌هایی را انجام دادیم و این را اعلام کردیم که تمام رساله‌ها و پایان‌نامه‌هایی که از مجموعه وزارت علوم در پایگاه ایرانداک ثبت می‌شود، پس از یک دوره زمانی آشکار شود و در اختیار همگان قرار گیرد که این دوره زمانی برای رساله‌های دکتری دو و نیم سال و برای پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد یک و نیم سال است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دولت و مجلس علوم تحقیقات و فناوری فناوری کارشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است

به گزارش قدس آنلاین، سرلشکر پاسدار حسین سلامی در پیامی به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت ماه روز بسیج سازندگی نوشت: ۱۷ اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام «بسیج سازندگی» از نهادهای روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیرقابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیات‌بخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب‌العین قرار دادن منویات و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) از شاخصه‌های برجسته «سازمان بسیج سازندگی» است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

وی تاکید کرد: اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ تر از گذشته تداوم یابد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت